Brassói aprópecsenye II

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 60 dkg szűzpecsenye vagy sovány comb
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 kiskanál majoránna
  • 40 dkg zöldborsó
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 hegyes pirospaprika
  • 1 zöldpaprika

Elkészítés

A húst csíkokra, a szalonnát gyufaszál vékonyra, a hagymát kis kockákra vágjuk. A szalonnát megpirítjuk, kivesszük, benne megfonnyasztjuk a hagymát. Visszatesszük a szalonnát. Rátesszük a húst, 2-3 percig erős tűzön pirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk. A paprikákat kockákra vágjuk, beletesszük. A húst zsírjára sütjük, hozzáadjuk a megfőzött borsót. Ha megfőtt, az olajban megpirult hasábburgonyát hozzákeverjük.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.